Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.204.189.171 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
10 berichten.
Mary Mary uit Den Helder
De Grasplas is een heerlijke, ongedwongen, rustige camping. Prima sanitair en ruime plaatsen. Vanaf het veld links een prachtig uitzicht op de plas, zo prachtig โ€˜s morgens vroeg. En daarbij is de omgeving heel mooi om te fietsen.!
Olaf en Leny Scherpenisse Olaf en Leny Scherpenisse uit Alphen aan den Rijn
Rustzoekers hoeven niet verder te zoeken. Wat een heerlijke kleine, maar oh zo goed verzorgde camping. Wij hebben hier 3 keer gekampeerd en blijven ons verbazen over het feit hoe leuk het hier is. Mooi sanitair, alle plaatsen gesitueerd rond de vijver en BBQ met open vuur is toegestaan! Manlief lekker vissen, ikzelf lekker lezen en samen fietsen in een prachtige omgeving. Meer heb ik niet nodig.... aanradertje!
Jose massen Jose massen uit Doetinchem
Bij de grasplas komen wij met regelmaat, omdat het dicht bij ons in de buurt ligt (doetinchem) vaak voor een lang weekend, heerlijk stekje, en prima viswater, want dat vinden wij allebei leuk om te doen, Vorden en Lochem zijn leuke plaatsen om te winkelen, en de omgeving nodigt uit om fietstochten te maken,
Karin Karin uit Best
Al jaren onze favorite camping. Gastvrij, gezellig, prachtige plaatsen en alles rondom de supermooie plas.
Sandra Sandra uit Renswoude
Vriendelijk en gastvrij ontvangst. Wanneer wij naar het Maรฑana weekend gaan verblijven wij graag een nachtje op de Grasplas. Heerlijk aan het water tot rust komen na een dagje muziek en dans. Tijdens een verjaardag vertelden we aan familie over de Grasplas en die zijn toen 2 weken gebleven om te vissen en te fietsen.
Maria van daal Maria van daal uit Heeswijk
Een hele fijne ervaring door vrienden die hier vaker komen we hebben genoten Zeker een groot genot de vuurkorven die klasr staan bij iedere plaats
lgh dekker lgh dekker uit den helder
[b][/b] ontzettend mooie camping met heerlijk zwemwater! enorm genoten!!
Ingrid Appels Ingrid Appels uit Pelt
Supermooie camping met prachtige plaatsen aan het water! Sanitair is goed verzorgd. We zijn hartelijk ontvangen en hebben genoten van ons mooie plekje.
Jan en Mathilde Jan en Mathilde uit Achterhoek
Al meerdere keren op deze camping verbleven. Het feit dat we terug blijven komen houdt in dat we het naar onze zin hebben. Gemoedelijke eigenaren en prettige kampeerders zorgen voor de juiste sfeer. We hopen dat dit alles behouden blijft.
Gerrit Visser Gerrit Visser uit Ametsfoort
Mooi website van een geweldige camping.